Čuvamo prirodu sa Dečjom filharmonijom!

Dečja filharmonija vas poziva da učestvujete u našoj akciji očuvanja životne sredine. Pomozite nam da proširimo svest o važnosti zelenih površina i da deci prenesemo navike koje će ih učiniti odgovornim i ekološki svesnim građanima. Čuvajte pluća naše zemlje i tokom praznika! Ne secite, već kupite jelku sa busenom.
U skladu sa akcijom, osmislili smo scenografiju koja će našem novogodišnjem gala koncertu dati praznični duh. Scenografiju sačinjenu od jelki, koje će nakon što završe svoju misiju ulepšavanja nove godine mnogim mališanima biti vraćene u prirodu. Scenografiju koju ćemo postaviti na mini licitaciju.
Dajte svoj doprinos očuvanju životne sredine. Otkupite, poklonite ili donirajte jelku sa busenom, ulepšajte nečije praznične dane poklonom koji će dugo krasiti njihova dvorišta, omiljene parkove, ili šetališta.
Cena od koje kreće naša licitacija je 5000 rsd, a donatori dobijaju na poklon dve karte za novogodišnji gala koncert dečje filharmonije 17. decembra u Sava Centru. Svi odgovorni ljubitelji muzike, kontaktirajte nas direktnom porukom na našoj fejsbuk strani.

Fond Deca Deci