Koncert u „Zornića kući“ 23. juna!

Dragi prijatelji Dečje filharmonije – Izađite iz grada i dodjite u Zornića kuću da zajedno uz muziku, film i fudbal proslavimo kraj školske godine! Povodom uspešnog kraja školske godine i finala Prolećnog muzičkog karavana Dečje filharmonije, pozivamo vas na koncert DF u prirodi, u subotu 23. juna od 14 časova u Zornića kući – na livadi Eco wood stage! Zornića kuća“ se nalazi na samo 30km od centra Beograda a Dečja filharmonija će sa velikim zadovoljstvom svirati u ovom idiličnom šumadijskom krajoliku, sa nesvakidašnjim pogledom na Kosmaj. Jedva čekamo – pođite i vi sa nama. Polazak je u 12h ispred Kolarca! Čarobni zvuci najmlađeg koncertnog orkestra u regionu – Dečje filharmonije, predvođenog dirigentom Ljubišom Jovanovićem prostiraće se u opuštenoj atmosferi prelepe „Zornića kuće“ zahvaljujući saradnji našeg dirigenta i Elvisa Zornića – fantastičnog prijatelja Dečje filharmonije. Pozivamo roditelje i njihovu decu koja sviraju da se pridruže mladim virtuozima Dečje filharmonije u Zornića kući u subotu! Možda baš vaše dete dobije priliku da ubuduće svira u Dečjoj filharmoniji. Zato, draga deco, ponesite instrumente i pridružite nam se na koncertu u prirodi na livadi Eco wood stage Zornića kuće.

Program:

14h Koncert Dečje filharmonije

15h Film “Nedovršena simfonija “ Olivere Miloš Todorović

15.45h Tribina “Deca – kultura- umetnost” Učesnici: Milica Pejović, dečji neuropsihijatar, Olivera Miloš Todorović, režiser, Jelena Papan, www.detinjarije.com, Ljubiša Jovanović; Voditelj: Dragana Kanjevac

17.30h Fudbalska utakmica Gudači – Duvači Dečje filharmonije

Uverite se i sami da je ovo koncert godine u „Zornića kući“. Ulaz je slobodan i svi ste dobrodošli na ovu pravu muzičku poslasticu!

Subota, 23.06. od 14h – Koncert, film, tribina, a za kraj poslastica u duhu svetskog prvenstva #najvaznijasporednastvarnasvetu – fudbalski meč Gudači protiv Duvača u specijalno dizajniranim dresovima.

Fond Deca Deci